Terve!Pori

Terve!Pori on työfysioterapian asiantuntijayritys, joka on erikoistunut työhyvinvoinnin edistämiseen ja työperäisten sairauksien ennaltaehkäiseviin palveluihin. Niiden avulla yrityksen henkilöstö jaksaa työelämässä terveempänä, virkeämpänä ja pidempään.

files/img/kuvitus/nina_kivela_2.pngKokonaisvaltaiset palvelumme kattavat niin luennot, taukojumppaohjaukset kuin tykypäivienkin palvelut. Yksityisille tarjoamme ryhmäliikuntaa pilateksen ja kahvakuulaharjoittelun muodossa.

Terve!Porin moottori on Nina Kivelä, joka on kerännyt ammattitaitoa niin urheilu- ja työfysioterapian kuin personal traininginkin parista. Hän on perehtynyt erityisesti selkä- ja niskavaivojen ennaltaehkäisyyn ja on valtuutettu Pilates, Niskalenkki- ja Selkävoitto-kurssien ohjaaja. Työkokemusta Nina on kerännyt niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

"Suomessa keskitytään liikaa sairauksien jälkihoitoon, vaikka monet esimerkiksi vääristä työskentelyasennoista johtuvat ongelmat ovat helposti ehkäistävissä etukäteen. Säästä sinäkin terveydenhoitokuluista ja tule mukaan hyvinvointitalkoisiin!"

Tyky-
palvelut

Palvelut
arkipäivien hyvinvointiin

Kalenteri